Beoordelingen van Cafetaria De Greiden Heerenveen

Recente recensies

5.0
STEPHAN
9 mei 2024
Daisy
9 mei 2024

Laatste 2x misten er dingen uit onze bestelling, dat was deze keer niet zo. Helaas was het eten nu alles behalve warm, Loempidel was niet knapperig meer, patat was lauw en taai. Erg jammer want we hadden altijd zo'n goede ervaringen maar de laatste tijd gaat het vaak mis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stoelwinder
8 mei 2024

Had aangegeven dat ik geen tomaat wilde,maar zat wel op mijn broodje hamburger

Bianca
8 mei 2024

Bij de patat shoarma zat geen rauwkost en geen saus, de fricandellen en patat waren lauw. Al met al niet super.

Marc
3 mei 2024

Ipv 19.45 werd er om 18.25 bezorgd en on 20.35 kreeg ik de mededeling dat de bestelling onderweg was. ??? Daarnaast mogen de friten wel iets langer bakken en helaas was shoarma matig gekruid en taai.

Naomi
29 april 2024
Eddy
27 april 2024

Zo als altijd weer erg lekker

René
26 april 2024
Jolanda
20 april 2024

Ruim voldoende en was allemaal erg lekker

Annemarie
18 april 2024

We hadden de hete kip en het was heerlijk

Cpa
13 april 2024

Eten was prima zag er ook smakelijk uit en dubbel verpakt. Bezorging prima

de Haan
13 april 2024

Was weer top

Patty Beck
12 april 2024

Prima op tijd gereed. Het smaakte goed. Vriendelijk geholpen.

Ronald Klijnstra
11 april 2024

Online bestelling geplaatst. Bij het ophalen zat de patat niet in de zak... dit is keurig opgelost.

Johan dijkstra
8 april 2024
Willem
3 april 2024

Top! Bezorging was prima. Goed gegeten!

Smedinga
31 maart 2024

Had een frikandel besteld met mayonaise maar die zat er niet bij, er zat nu een stick met pindasaus bij. Ook de bestelde knoflooksaus ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
31 maart 2024

Er zat geen mayonaise en satésaus bij dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
29 maart 2024
Anne
28 maart 2024

Het nasi menu was heerlijk, de juiste hoeveelheid en perfect van smaak

Hoeksma
27 maart 2024

Hele goede bezorger. De bestelling was 20 minuten te vroeg. Nog niet iedereen was thuis. De bezorger nam contact op, en bood aan om 20 minuten later met een nieuwe bestelling te komen. Super goede service. Iedereen had warm eten. Top!

E
25 maart 2024

Bezorger was heel vriendelijk. Wel iets te laat daarom geen 5 sterren... Het eten smaakte goed! Maar het was helaas al behoorlijk afgekoeld, dat was jammer. Daarom geen 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela van het Bolscher
23 maart 2024

Lekker eten, stip op tijd bezorgd, lekker warm, alles klopte, voor mij een dikke 10

Jan
17 maart 2024

Prima verzorgd/verpakt en het smaakte heerlijk. Snelle en vriendelijke bezorger

Peter
16 maart 2024
Jolanda Zeldenrust Mulder
15 maart 2024

Groetjes terug Jolanda

Annemarie
14 maart 2024

De bezorger was hartstikke vriendelijk. Ik had het alleen iets prettige gevo den als hij de helm af had gedaan

Bos
10 maart 2024

Kipschnitzel was erg taai.

Willem
10 maart 2024

Prima kwaliteit. Eén product was vergeten, maar is nog door de medewerker over gebeld en werd bij ophalen opnieuw gebakken zodat we het vers mee naar huis kregen.

M.de vries
3 maart 2024
Tjibbe-Jan
3 maart 2024
johan dijkstra wetterskip fryslan
26 februari 2024
Kim Nikkels
24 februari 2024

Grote hoeveelheid patat , goed gebakken en snelle service. Heerlijk gegeten. De bamischijf was naar mijn idee iets pittiger dan anders .

Anja
23 februari 2024

Verbeterpunt, het mailtje dat de bezorger onderweg is komt pas als het eten al lang op is. Dit mag dus wel eerder verstuurd worden.

Frank
23 februari 2024

Snelle bezorging, prima kwaliteit

Eef Jager
19 februari 2024

Patat was bijna koud bij aflevering. Jammer! Zijn vaste klant en dit is nog niet eerder voorgekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gd
18 februari 2024

Deze keer was de patat beetje hard Verder was alles goed Mooi op de afgesproken tijd

Sebastiaan233
14 februari 2024

Op tijd mooi lekker eten vriendelijke bezorgster

Henk Houten van
12 februari 2024

Mooi op tijd klaar en heerlijk gegeten.

Bos
8 februari 2024

Aardige bezorger. Mooi op tijd. Oh en wat was het weer ontzettend lekker! Dank medewerkers van Cafetaria De Greiden!

Elizabeth
6 februari 2024

Lekkere patat maar die kroketten zijn overheerlijk! Snelle bezorging. Top!

Cpa
4 februari 2024

Goed product en snel geleverd. Tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K
3 februari 2024

Eten was lauw deze keer en duurde langer dan anders maar de bezorger was erg vriendelijk

Jeroen
3 februari 2024

We hebben lekker gegeten

T
2 februari 2024

Complimenten voor het verpakken van de snacks. Ik was blij verrast.

I de Jong
12 januari 2024

Het is zo jammer dat de friet en snacks nagenoeg koud is .

Cpa
11 januari 2024

Verder weer prima, Een tip slaatje was met gewone uien waardoor alles zeer sterk naar ui smaakt, en wat zuur het slaatje. Beter zilveruitjes erop doen

Hveen
10 januari 2024

Helaas meer dan een uur moeten wachten op ons eten, we waren al over de honger heen. Dit was dan ook niet de eerste keer, voor een snelle hap hoef je hier niet heen. Kwaliteit eten was wel top, en de bezorging was met een lach!

Silvia vd Wal
7 januari 2024
L
7 januari 2024

Patat was niet heel warm Wel op afgesproken tijd Smaak was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo Cristiano Massa
5 januari 2024

Het patat was te hard gebakken en waren grotendeels allemaal kleine stukjes. Alsof ik het laatste uit de zak had.

Susanne
2 januari 2024

Helaas een niet goed gebakken hamburger, half rauw dus, en de pindasaus zat niet in de beker, maar in het zakje, en warm was het niet.

Cpa Cuperus-Jongsma
1 januari 2024

Prima en snel geleverd

Lindaart
29 december 2023

Heerlijk eten en binnen het uur, lekker warm afgeleverd aan de deur. Top service!

Chanel
25 december 2023

Ik kan vaak niets bestellen vanwege gluten en lactose intolerantie. Dit is een snackbar waar je een gluten en lactosevrije frikandel en kroket hebt. Ik had gevraagd of de frikandel speciaal kon lactosevrij (frikandel was al glutenvrij) en ik kreeg dit ook! Nouja al met al… het was heerlijk en super dat ik ook wat mee kon bestellen 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.M Gerritse
23 december 2023

Patat kwam niet warm aan, was lauw. En ook de andere bestellingen bij deze bestelorder was niet warm meer.

Andrea
20 december 2023
Jaap de Vries
9 december 2023

Kwaliteit van het eten dikke prima!! kan meerdere tijden aangeven, komen 20 minuten later, helaas.

J. Wielsma
6 december 2023

we hadden gister een bestelling met o.a. het stoofvleesmenu. Dit staat op de site als stoofvlees standaard met friet, mayonaise en rauwkostsalade. De mayonaise en rauwkostsalade ontbraken. Ook was de yoghurtshake ontzettend dun, als melk. Dat ben ik ook niet zo gewend.

Minke
2 december 2023

Super dat grote bestelling klaar stond op tijd. Stond er al wel een tijdje denk ik want bij thuiskomst was patat vrij koud. Snacks lekker en wel op temperatuur

Esther
1 december 2023

Familie zakpatat wordt steeds minder, jammer. En het duurde dit keer erg lang

Damcor v/d Gaag
1 december 2023

Bezorging duurde 75 minuten.... en het eten was ook niet bepaald warm meer.

suzan knol
26 november 2023

18.30 besteld met zsm bezorgen 19.30 gebeld waar het bleef Was erg druk Uiteindelijk 19.55 geleverd Yoghurt smoothie gratis gekregen met excuses

K. van der Eems
18 november 2023

Heerlijk!

Eddy
17 november 2023

Altijd lekker nu ook weer

Algera
16 november 2023

Prima producten, maar bij aankomst was het eten niet meer echt warm

Kimberley
13 november 2023

Hele goede (ras)patat en snacks, bezorging is altijd snel of op tijd. Wel graag beter checken of echt alles in de bestelling zit. Meerdere keren gehad dit jaar dat er iets mist bij de bezorgen en het is erg vervelend om er achteraan te moet bellen terwijl je gewoon lekker wil eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.G. Jager
12 november 2023

We bestellen bijna wekelijks. De afgelopen weken twee keer een frikadel speciaal besteld met in de opmerking duidelijk aangegeven geen uitjes. Twee keer werden er wel uitjes meegeleverd en verdween € 6,20 in de vuilnisbak. Dat is eigenlijk wel vervelend. Verder alles altijd keurig in orde en bezorging ontzettend punctueel en netjes.

S vd Wal
4 november 2023
Braad
2 november 2023

Bij de kapsalon zat te weinig shoarmasaus. Het eten was niet echt warm meer.

Frank Nuninga
1 november 2023

Helaas letterlijk een uur gewacht op de bestelling (woensdag half zes tot half zeven. Raspatat was wat afgekoeld

Klant
29 oktober 2023

De bestelling was keurig op tijd. De kapsalon was te weinig patat en de kaas was niet gesmolten. Te duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stoelwinder
26 oktober 2023
Sebastiaan233
22 oktober 2023

Mooi dat ik weet dat de bezorger mijn richting opkomt per mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E .Hoekstra
21 oktober 2023

Lekker warm en keurig op tijd

K vd Eems
21 oktober 2023

De patat was te koud deze keer ondanks dat de bezorging snel was. Toch jammer. Over het algemeen daar geen klachten over.

GD
21 oktober 2023

Mooi op tijd Eten was goed

Cpa
21 oktober 2023

Goede kwaliteit en snel bezorgd, zoals altijd prima

Eddy van der Laan
21 oktober 2023

Was weer als van ouds lekker

Rebekka Braad
18 oktober 2023

Bezorging duurde wat langer vanavond, ruim een half uur. De frikandel was niet opengesneden, dat hoort wel zo, de saus en de gesneden uitjes moeten erin en niet er bovenop.

E.M Gerritse
17 oktober 2023

Veel voor weinig geld. En met de bezorging kun je je ogen niet aan afknipperen.

YouTube.com/Sebastiaan233
13 oktober 2023
Mzonneveld
13 oktober 2023

Sorry de bestelling was niet compleet we hadden 2 × kipnukken bestel en kregen er maar 1 bakje en een frikadel speciaal was er ook niet bij de bestelling vind ik niet kunnen dus ik ben niet helemaal tevreden gr 'm zonneveld valk 33 Heerenveen

Harry
10 oktober 2023

keurig op tijd, de bestelling klopte en alles was goed gebakken. goeie portie patat trouwens. niet van dat afgemeten gedoe. prima hoor en zeker voor herhaling vatbaar.

Maria
9 oktober 2023

Voor de tweede keer de salade vergeten die bij het luxe broodje donner hoort, maar verder was alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
9 oktober 2023

Normaal altijd een prima snackbar, maar dit keer waren de snacks bijna koud, friet niet doorgebakken. te veel mensen achter de frituur en geen afstemming en dat merk je dan. Jammer

Sjoerd
22 september 2023
Frank
20 september 2023

Snel en goed

Eva
18 september 2023
Kevin Vedder
10 september 2023
A. van der Bend
30 augustus 2023
Arianne
26 augustus 2023

Lekker snel en warm.

Elizabeth
19 augustus 2023

Goede service en lekker vlug

RP
17 augustus 2023

Kwaliteit zoals het hoort

Angelo Cristiano Massa
14 augustus 2023

Het patat en de berehap waren heerlijk, maar het broodje hamburger speciaal was niet te eten. Alsof ik een hap nam in een stuk rubber... Jammer want normaal hadden jullie altijd heerlijke broodjes hamburgers...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.
13 augustus 2023
Hartjes
11 augustus 2023

Top alles was er en prima

Triemstra
10 augustus 2023

Het duurde te lang

Foekje
10 augustus 2023

Had de patat om 5 uur besteld om 17:20 nog steeds geen patat gebeld Er werden excuses gemaakt werd toen pas ingepakt om 17:35 patat

Sonia Barend
8 augustus 2023